Refit & Onderhoud

Als makelaar worden wij veel gevraagd om het onderhoud van de Elling te doen.

Door onze jarenlange ervaring bij de werf kunnen wij u vakkundig en snel van dienst zijn.

Of het nu gaat over de verbouwing van de voorpiek of het alleen laten vervangen van de stoffering of de matrassen, er is een hoop mogelijk.

Mocht u beslissen om de boot in de verkoop te doen en zijn er aan de boot nog diverse werkzaamheden te doen? Twijfelt u dan niet en laat ons de boot verkoop klaar maken.

Mochten er nog vragen zijn dan vernemen wij dat graag.

Met vriendelijke groet,
Elling Brokerage
Contact: Richard Wolffers
Direct / app: +31 6 132 984 75

Elling refit stoel

Van Stoffering tot algemene installatie in uw Elling

Voor uw Elling, of deze nu wel of niet via elling brokerage is aangeschaft kunt u bij ons altijd terecht voor onderhoud of een grote refit.

Het polijsten of poetsen van uw romp, onderhoud aan de motor of de algemene installatie in de elling toch de mogelijkheden.

Als u een Elling heeft gezien waarvan u eigenlijk toch een andere kleur stoffering wilt, of het matras waar al 2 andere eigenaren op geslapen hebben toch wilt laten vervangen dan kunnen wij dit snel en aan boord leveren.

Of het nu gaat om lederen bekleding, nieuwe stoffering , het tapijt wat vervangen mag worden, noem maar op, bij ons bent u aan het juiste adres.

Door onze ervaring en kennis van deze uitgebreide technische boot weten wij alle ins en outs en kunnen wij snel en zorgvuldig tot een oplossing komen.

Mocht nog vragen hebben dan vernemen wij dat graag.

Elling refit meubels